50% RABAT FRATRÆKKES VED CHECKOUT - FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KRONER

På vej med bæredygtig virksomhed

RSS

– og på vej til et mere bæredygtigt liv

byLIS - Sustainable Lifestyle. Mit firmanavn og slogan.

byLIS logo

Jeg er så glad og stolt af at præsentere min webshop og mit koncept for ”dig” – Kom og vær med mig på rejsen – her skal der være plads til alle – både til dig, der tager det hele i små skridt – og til dig, der går all in. Med hjælp fra hver eneste læser af bloggen og hver eneste kunde i butikken, vil denne webshop og bloggen her med tiden forhåbentlig kunne udvikle sig til, at blive en del af den større grønne bevægelse, vi ser rundt omkring os i disse år.

OG HVAD ER SÅ BYLIS?

Butikken skal i første omgang sælge håndsyede muleposer samt gaveposer. Tanken bag er, at der i dag bruges for meget plastic – bl.a. til bæreposer. Dette medfører en massiv forurening bl.a. i verdenshavene hvor affaldet flyder rundt som en tyk plasticsuppe. Plasten binder sig til miljøgifte fra omgivelserne. Plasten er på mange måder en trussel for både dyr og fugle, men også for mennesker, da den nedbrydes til bittesmå partikler som optages gennem hele fødekæden, da fiskene forveksler disse partikler med plankton. Plasten optages i sidste ende af os mennesker og udskilles kun, når mødre ammer deres børn.

Læs mere om plasticforurening på Wikipedia

NYTÆNKNING OG NYE VANER

Jeg vil gerne inspirere læserne til nytænkning og nye vaner ved bl.a. at informere om forureningen med plastic og hvad det gør ved miljøet og dyrene. Jeg vil også komme med forslag til, hvordan vi kan reducere vores forbrug af plastic og i webshoppen vil jeg hen ad vejen øge sortimentet med mange forskellige produkter, der alle vil have det til fælles, at de har et eller andet bæredygtigt formål.

Næste indlæg

  • Lis Gade Liebach