LAGER UDSALG - Helt op til 85% RABAT på udvalgte varer.

Handelsbetingelser GAMMEL

OVERSIGT

 • Generelle oplysninger
 • Kortbetaling
 • Levering og fragt
 • Fortrydelsesret
 • Reklamation
 • Persondatapolitik
 • Klageadgang
 • Standardfortrydelsesformular
 • RMA skema til reklamation

GENERELLE OPLYSNINGER

 • byLIS
 • Enkeltmandsvirksomhed
 • Jebjergvej 17, 8870 Langå
 • E-mail: info@bylis.dk
 • Telefon: 93 85 84 83
 • SE-nummer: 37344222
 • Etableret: 2016

KORTBETALING

Følgende betalingskort kan benyttes: Dankort, Visa, Mastercard, Diners Club.
Pengene vil først blive trukket fra din konto, når varerne bliver afsendt. Alle priser er inklusiv moms.

LEVERING OG FRAGT

byLIS leverer til hele Danmark med undtagelse af Færøerne og Grønland.
Ved bestilling pakkes og afsendes ordren indenfor 48 timer.
Alle varer sendes med Post Danmark og leveres i løbet af 1-3 hverdage efter at ordren er afsendt.

FRAGTPRISER

Ordrer på kr. 1000,- kr. eller derover: Fri fragt.
Ordrer under kr. 1000,- tillægges en leveringsomkostning på kr. 38,-
Ved afhentning hos byLIS betales der ikke leveringsgebyr.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 • har modtaget din vare
 • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på e-mail: info@bylis.dk eller telefon 93 85 84 83. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.
Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument/her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. I tilfælde af at en returneret vare ikke dukker op, er det dig som forbruger, der skal bevise afsendelsen. Husk derfor at gemme kvitteringen.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN
 • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Inden for fortrydelsesretten på 14 dage hæfter du selv for en eventuel forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Det er byLIS, der vurderer varens forringede værdi. Hvis du ønsker at returnere en vare med forringet værdi, bedes du rette henvendelse til info@bylis.dk eller på telefon 93 85 84 83 samt returnere varen til: byLIS, Jebjergvej 17, 8870 Langå. Derefter vurderer vi varens forringede værdi og i umiddelbar forlængelse returnerer vi beløbet for varens forringede værdi til det betalingskort, der blev benyttet i forbindelse med købet. Du skal derfor være opmærksom på, at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis du har taget varen i brug og dernæst gør brug af din 14 dages fortrydelsesret.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: byLIS, Jebjergvej 17, 8870 Langå. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder og vedlægger vores standardfortrydelsesformular. Find den her.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på bylis.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: byLIS, Jebjergvej 17, 8870 Langå

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos byLIS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af byLIS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bylis.dk er indehaver Lis Gade.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til bylis.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved betaling indtaster du dine kreditkortoplysninger direkte i vores betalingsgateway. Betalingsvinduet er SSL sikret og dine oplysninger bliver sendt krypteret til NETS, hvor transaktionen bliver behandlet. Vores system har på intet tidspunkt adgang til dine kreditkortoplysninger.

Som registreret hos byLIS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til byLIS via e-mail: info@bylis.dk.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via e-mail til info@bylis.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 41 71 50 00

EU´s Online klagesystem, kaldet ”ODR” (Online Dispute Resolution)
Udfyld formularen på denne side.

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Hent standardfortrydelsesformularen

RMA SKEMA TIL REKLAMATION

Hent RMA skemaet