50% RABAT FRATRÆKKES VED CHECKOUT - FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KRONER

HempAge

HempAge er en tysk grossist virksomhed som har eksisteret siden 1999. HempAge logo
Fokus ligger på økologiske tekstiler og hamp produceret og distribueret under ordentlige forhold.
HempAge har udviklet sig via håndvævet og plantefarvet hamp fra Thailand gennem industriel produktion i Rumænien til den fremragende kvalitet, de har opnået i dag med deres kinesiske partnere.

HempAge's engagement er ikke kun begrænset til udvikling og markedsføring af tekstiler, men omfatter også forskningsarbejde inden for udvinding og forfining af fibre. Derudover arbejder de sammen med europæiske udvalg, der beskæftiger sig med at sprede Hamp til andre områder som isoleringsmateriale eller fiberkompositter.
Sammen med tre andre samarbejdspartnere grundlagde HempAge en forskningsorganisation i 2012 for at afhjælpe en konkret teknologisk flaskehals ved videreforarbejdning af hamp.

Det er HempAge's langsigtede mål at hjælpe hampen med at få det ry, den fortjener. Med hensyn til en række mulige anvendelsesområder er det et rigtigt godt alternativ til forurenende materialer. Fremstilling af hamp-stof er meget dyrt sammenlignet med bomuldsmateriale, men hampens økobalance er meget bedre.
Desuden arbejder HempAge's afdeling for forskning og udvikling på en omkostningsreduktion af hampefibre med det resultat, at forhåbentlig alle har råd til hamp-tøj i fremtiden. For at gøre varerne overkommelige i pris fokuseres der bevidst på tidløs stil og man afholder sig fra omkostningsintensive reklame- og salgsagenter.

Økologisk ansvar er anerkendt af HempAge som en af ​​de store og alvorlige udfordringer i nyere tid. I den forstand ses Global Organic Textile Standard som en økologisk, fornuftig retningslinje i alle aspekter af produktionen. Årsagerne til, at der endnu ikke er GOTS-certificerede produkter, er pragmatiske såvel som politisk motiverede og kan findes i virksomhedens "hampinfo", som er tilgængelig som download på engelsk her.

HempAge har for bedst muligt at kunne afhjælpe og undgå sociale uretfærdigheder siden 2009 været medlem af den hollandske organisation Fair Wear Foundation. Læs mere om denne organisation her.