LAGER UDSALG - Helt op til 85% RABAT på udvalgte varer.

Plastic Change

Teksterne her på siden er næsten ordret taget fra Plastic Change's hjemmeside.

Gå ind på Plastic Change og læs mere. http://plasticchange.dk/

Organisationen Plastic Change

Plastic Change er en international organisation med base i Danmark. De skaber opmærksomhed om konsekvenserne af den voksende forurening med plastik i havene og miljøet i det hele taget. De arbejder med dokumentation, formidling og løsninger, der skal sætte fokus på plastikforurening over for befolkningen, industrien og politikerne.

Vi har alle ret til et miljø uden plastikforurening

FORDOBLING PÅ 10 ÅR

Plastikforureningen truer fødevaregrundlaget i havet. Om 10 år er mængden af plastik i havet fordoblet, og hvis vi lader stå til, overstiger plastikmængden i 2050 vægtmæssigt mængden af fisk.

Plastic Change vil knække dén kurve.

VISION

Plastic Change har den vision, at mennesket har ret til et miljø uden plastikforurening. Det betyder, at kommende generationer fortsat skal kunne ernære sig af havets ressourcer og spise for eksempel fisk og muslinger uden plastikindhold samt nyde at leve i en natur uden plastikforurening.

MISSION

Plastic Change har som mission, at arbejde med dokumentation, formidling og løsninger, der skal sætte fokus på plastikforurening over for befolkningen, industrien og politikerne. Vi udarbejder dokumentation i form af forskning blandt andet på vores globale ekspeditioner til havs. Vi er ambitiøse, for udfordringen er stor.

plastic forurening på Bali

En strand på Bali.....